Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2013 17:14 - С казуса "Младенов", боклукчиите за сетен път доказаха, че са изпратени в Борисовата градина, за да източат кръвта отвътре
Автор: padeniebg Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1712 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 04.01.2013 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С подхода си към казуса "Младенов", боклукчиите за сетен път доказаха, че са изпратени в Борисовата градина, за да източат кръвта на ЦСКА отвътре и да държат отбора далеч от неговата историческа позиция на върха. Всеки нормален човек може да се досеща в чий интерес и на каква цена е цялата тази гадна схема.
Георги Атанасов

image

Зимното слънце огря "синята" улица. Екзекутора на Левски и Ливърпул Стойчо Младенов за пореден път напусна ЦСКА. И сега враговете на "червените" могат спокойно да отворят бутилките още преди Ивановден. Защото, каквото и да се приказва, те си носят исторически комплекс от Стойчо Младенов и заради двата му гола във вратата на Ливърпул през 1982 г., и за дубъла му на Герена 3 години по-късно. Неслучайно през последните седмици кампанията срещу вече бившия наставник на "армейците" се превърна в клинична истерия в изпълнение на мобилните медии и на присъединените към тях измекяри на "боклуците".
   Всъщност Стойчо го отнесе от... Директивата. Големият му грях се състоеше в това, че преди близо година заяви в прав текст това, което всички отлично знаят, но малцина се осмеляват са изрекат на глас. Естествено, че става дума за безпрецедентната държавна помощ за Чорни-клуба - и за базата, и за школата, и за спонсорите от Кремъл, и за "бижуто" в Подуяне, което очевидно ще се строи с парите на данъкоплатците. И да не забравим произтичащите от поръчката аванти от БФС и съдиите плюс порнографията в сателитната система.
   Изрекъл неудобната истина, Младенов вече беше обречен в средносрочна перспектива. Другата част от "вината" му пряко засяга "гърнетата". Ликвидаторите от Перник си отбелязаха автогол миналата зима, като поканиха за треньор човек, който носи шампионската идея на ЦСКА и по принцип е несъвместим с далаверата на "титаните", които търгуват вече почти цяла петилетка с провала на "червените".
   Многократно съм казвал, че с всичките си слабости Стойчо е адекватен като символ, генератор на амбиции и роден победител. Може би той наистина има високи финансови претенции, обича разточителните селекции и не е тактик от ранга на Фъргюсън или Моуриньо, но в условията на перманентен геноцид срещу ЦСКА чисто и просто е незаменим. Без него "армейците" никога нямаше да спечелят срещу Левски и Лудогорец през есента. Как си представяте с друг наставник 31-кратните първенци да оцелеят беаз картотеки, без стадион, без нормална подготовка и възстановяване, без финансова сигурност и с троянски коне от типа на "директора" Павлов?
   Работата обаче не е в Стойчо или в Йешич. Който и да дойде на Армията, той ще бъде употребен и изплют като поредното алиби за престъпленията на ликвидаторите. Ако си спомняте, преди две години същите собственици най-напред поканиха Йешич за наставник, а после го набедиха за участие в черно тото!? Вероятно от Директивата ги бяха предупредили за голямата уста на сърбина, който още преди 30-тата титла бе заявил, че Наско Сираков реди цялата "А" група, а по-късно каза, че и врабчетата в парка знаят кой и как е продал титлата на ЦСКА през 2006 г. Точно по тази причина Йешич ще бъде посрещнат като враг номер 1 от слугинските медии и покровителите на "Герена", така че "гърнетата" и с него ще си вкарат автогол, както се случи със Стойчо.




Гласувай:
9



1. ednavania - Би Би Си посочи "Левски" HA TAPA за мафия
04.01.2013 17:39
В 24-минутен документален филм за Би Би Си британската журналистка Марго Дън разследва обвързаностите на българския футбол с организирана престъпност и посочи двубой на Левски като пример за "уреден" от тото-мафията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: padeniebg
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 101339
Постинги: 22
Коментари: 46
Гласове: 452
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930